Cégünk szakemberei közel egy évtizede megoldásokat kínálnak mind az informatikai infrastruktúra teljes egészére, mind egyes kiemelt szegmenseire egyaránt. Legyen szó kezdeti igényfelmérésről, rendszerek tervezéséről és bevezetéséről, eseti hibaelhárításról vagy akár egyedi igényekhez igazodó, optimális rendelkezésre állású szolgáltatásokkal megvalósított üzemeltetésről, biztosan számíthat segítségünkre.
Az általunk forgalmazott termékek jellemzően nemzetközi vállalatok piacvezető termékei. A legkorszerűbb technológiákat kedvező megbízhatóság/ár/teljesítménymutatók mellett kínáljuk. Az igényeknek megfelelő finanszírozási megoldás megkeresésében, az optimális szoftver-licencelési módozat kiválasztásában is évtizedes tapasztalat birtokában vagyunk.
Munkatársaink a gyártó cégek megfelelő minősítéseivel rendelkező szakemberek, akik a hivatalos vizsgák mellett jelentős rendszerintegrációs, projekt és üzemeltetési tapasztalattal is rendelkeznek. Nagy figyelmet fordítunk a projekt-folyamatok frissen tartására, a folyamatos továbbképzésre is.
Ügyfeleink igényeihez igazodó költséghatékony szolgáltatásainkat igazolja, hogy referenciáink között egyaránt szerepelnek hazai kis- és középvállalkozások és nemzetközi nagyvállalatok regionális irodái is

Kérjen árajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet