Rendszerkiépítés

Informatikai hálózatok létrehozása az egyedi igényekhez igazodva:

  • tervezés
  • hálózatépítés (wired, wireless)
  • aktív eszközök üzembehelyezése (switch, wireless access point, router, tűzfal)
  • rendszer dokumentálása

Üzemeltetés, felügyelet

Az informatikai rendszereket nem elég megvásárolni és bevezetni, azoknak legnagyobb költségét, és legkritikusabb feladatát az esetek túlnyomó többségében maga az üzemeltetés, az üzemszerű működés fenntartásának megoldása jelenti. Nem minden cégnek éri meg az ehhez szükséges informatikus szakembergárda alkalmazása.

Kiszervezett informatikával csak nyerhet: a mindennapi feladatokhoz szükséges technikusi gárda mindig rendelkezésre áll, nem kell foglalkoznia a betegség vagy szabadság alatti helyettesítéssel, illetve a problémás helyzetek megoldásához szükséges speciális szakemberek megkeresésével.

Karbantartás

Az informatikai rendszerek üzembiztos működése megalapozható a rendszeres karbantartással. A szerverek, nyomtatók, munkaállomások, aktív hálózati eszközök,…stb.  élettartamát jelentősen növelheti, ezáltal költséget takarít meg, ha előre meghatározott ütemterv szerint megelőző átvizsgálásokat hajt végre eszközein szakklépzett kollégáink segítségével.

Telepítés

Az új eszközök, alkalmazások rendszerbe állítása sok esetben meghaladja a napi üzemeltetési feladatok ellátására méretezett lokális informatikai erőforrások kapacitását. Ha ezeket a munkaigényes feladatokat (pld. tömeges dekstop telepítés vagy  új, ezért még kevésbé ismert szerverrendszer installálása) szakembereinkre bízza, akkor a helyi informatikusok továbbra is a szokásos módon tudják ellátni a cég IT rendszerének zökkenőmentes működtetését.

IMAC

  • Install
  • Move
  • Add
  • Change

Migráció

Minden cég életében mérföldkövet jelent egy új informatikai rendszer bevezetése. Ezt a folyamatot csak kellő előkészítéssel, alaposan megtervezve  és természetesen a szükséges szaktudás birtokában lehet zökkenőmentesen végrehajtani.

Szerteágazó ügyfélkörünknek illetve a folyamatos képzésnek köszönhetően szakembereink jelentős tapasztalatot szereztek a legkülönfélébb rendszerekkel kapcsolatban. Használja ki ezt a lehetőséget: vegye igénybe szaktudásunkat és csökkentse cégénél a migráció kockázatát, idejét, költségét.

Tanácsadás

A modern informatikai rendszerek szerteágazó tudást kívánnak meg a döntéshozóktól. Nehezen átlátható technológiai lehetőségek, fejlesztési irányok, licenjogi kérdések nehezítik a helyes lépések meghozatalát.

Segítségünkkel könnyebben lehet túl a döntéshelyzeteken:  a Pannon Support Rendszerház Kft. a mindenki számára elérhető szakértelem!

Outsource

Erőforrás-kihelyezés keretében elsősorban napi rendszergazdai, rendszerüzemeltetési, valamint adminisztrációs feladatokban, valamint ezek megszervezésében nyújtunk segítséget.